In onze praktijk werkt Jolanda Spek als gediplomeerd en gepassioneerd kattentrimster. Zij heeft bij de Trimacademie alle modules met succes afgerond, waaronder ook de Master. Daarnaast heeft zij, voor wat extra verdieping, bij de Tinly Academie de workshop ‘Kattengedrag’ gevolgd en bij De Kattenacademie de workshop ‘Tellington TTouch’ voor kattentrimmers. Ook gaat ze met haar kat Beer als vrijwilligster op visite bij dementerende ouderen in een verzorgingstehuis.

    Jolanda geniet al ruim 18 jaar van drie katten, alle van het ras Main Coon. Eén van deze katten heeft een extra speciaal plekje in haar hart: hij is namelijk doof! Een leven zonder katten kan Jolanda zich niet meer voorstellen. Gelukkig is haar man ook een kattenliefhebber… Als zij praat over haar vak dan straalt ze en kan ze er uren over vertellen! Elke kat is voor haar speciaal en wordt met rust en aandacht liefdevol getrimd. Zij doet alles in overleg met de eigenaar, maar zal het welzijn van de kat altijd voorop stellen.

    Indien nodig kan voor een behandeling uw kat ook onder narcose geworden gebracht. Dit gebeurt door en onder controle van de dierenarts.

    http://www.harenmajesteit.info/index.html#home