Mijn naam is Esmee Veldhuis. Ik woon in Duiven samen met mijn vriend Tim en kat Max.
    Ik heb een opleiding gevolg voor dierenartsassistente /  paraveterinair aan het AOC (Zone College) in Doetinchem. In 2018 heb ik mijn laatste stage gelopen op deze praktijk en mijn diploma gehaald. Daarna ben ik hier ook nog een tijdje werkzaam geweest.
    Omdat ik toen nog in Winterswijk woonde ben ik een aantal jaar in een praktijk in Winterswijk gaan werken.  Uiteindelijk ben ik bij mijn vriend in Duiven ingetrokken en na een lange tijd op en neer reizen verlangde ik weer naar een plekje dichterbij huis. Toen er de mogelijkheid kwam om hier terug te komen, heb ik deze kans natuurlijk gelijk aangegrepen.
    Voor alle dieren heb ik interesse, maar kan mezelf ook wel echt een kattenmens noemen. Max is dan ook mijn grote trots. En ben elke dag nog heel blij dat ik hem op zijn 14e uit het asiel heb gehaald om hem nog een leuke en fijne tijd te geven die hij verdient.
    Ik ben veel te vinden op de Posbank of in het Horsterpark waar ik regelmatig lekker wandel. Dus misschien kom ik u nog tegen tijdens het wandelen met de hond.
    Het leukste aan mijn werk vind ik het begeleiden van de eigenaar bij vragen of problemen, zodat we er samen voor kunnen zorgen dat onze huisdieren gelukkig en gezond oud kunnen worden. Ik kijk er naar uit u en uw huisdier te zien in de praktijk en elkaar beter te leren kennen.