ZATERDAG 1 OKTOBER Landelijke open dag dierenartsen. Ook bij Dierenkliniek Westervoort – Duiven aan de kerkstraat 1 te Westervoort 1100-1400 uur

Zaterdag 1 oktober 2016: Landelijke Open Dag Dierenartsen. Dierenartsen zetten deuren open voor publiek. Ook dierenkliniek Westervoort-Duiven (aan de kerkstraat 1 te Westervoort) doe mee!!Hoe weet je of jouw huisdier happy is? Dat is een thema van de Landelijke Open Dag Dierenartsen op zaterdag 1 oktober a.s. Verschillende dierenartsenpraktijken door heel Nederland zetten op deze dag de deuren open voor publiek. Door middel van rondleidingen, workshops , demonstraties en andere activiteiten zullen de dierenartsen laten zien wat zij, maar ook diereigenaren zelf, kunnen doen voor de gezondheid en het welzijn van dieren. De Landelijke Open Dag Dierenartsen (LODD) is een jaarlijks terugkerend evenement, dat dit jaar voor de vijfde keer wordt georganiseerd. Het is voor het publiek een unieke mogelijkheid om eens verder te kijken dan de wacht- en behandelkamer. Ook dit jaar zijn er een aantal enthousiaste dierenartsen die graag meer willen uitleggen over hun beroep, de praktijk en wat zij voor dieren en hun eigenaren kunnen betekenen.
Voor jong en oud zijn er in Westervoort activiteiten (oa een speurtocht, kleurwedstrijd, een kijkje (verder dan alleen de wacht- en spreekkamer) in de nieuwe praktijk en natuurlijk wat lekkers voor de inwendige mens..
Voor vragen kunt u terecht bij Dierenkliniek Westervoort – Duiven, Kerkstraat 1 6931 DR Westervoort. info@dierenkliniekwestervoort-duiven.n. 026-3114889